Испанските мухи с вкус на Малина са популярни особено сред младите хора. Те обещават повишен апетит за секс и по-добро кръвоснабдяване на гениталиите както при мъжете, така и при жените, като по този начин увеличават интензивността на сексуалния контакт. Дозировка 5 - 7 капки, те са малко по-слаби.
Този вид мушкато има деликатен вкус и мирис на малини. Поради ароматния компонент е препоръчително да ги добавяте към напитки и по този начин да ги поглъщате. Така ще убиете "два заека с един куршум" - ще повишите либидото си и все пак ще се освежите с приятен на вкус коктейл. Все пак ефектът на испанските мушици е субективен и влиянието им върху сексуалните усещания не може да бъде гарантирано, но този вид е доказал своята стойност за нас. Клиентите в нашия магазин редовно идват за тези мухи, затова сме ги включили тук в магазина.
Активна съставка: Аргинин
Аргининът увеличава производството на азот, който преминава през нервната система към мускулите на пениса. Там той се освобождава и по този начин подобрява притока на кръв през кръвоносните съдове и постигането на по-дълга и по-стабилна ерекция. В същото време действа като афродизиак. Аригин не е подходящ за бременни и кърмачки.
Дозировка - Испанска мухоморка :
Препоръчва се да се приема доза от 1 ml (5 -7 капки) под езика или в напитка около 30 минути преди сексуална активност. На опаковката е посочено, че в рамките на деня (24 часа) може да се използва само една доза.
Наистина ли действа?
И да, и не. Испанските мухи ще помогнат, но не можете да очаквате чудеса от тях.
Нашият магазин в Хавиржов е посещаван от клиенти, които ги купуват многократно и не могат да им се наситят. Някои хора тайно ги слагат в кафето на съпруга си и казват, че действат чудесно. Друг клиент ги консумира сам и също е доволен от тях. Случва се обаче човек да очаква от испанските мушици повече, отколкото те могат да доставят, и ефектът не е налице - вечерта съпругата отново има главоболие и не мисли за секс.
Защо капките се наричат "мухи"?
Оригиналната версия някога се е приготвяла от смачкани тела на бръмбари и мухи, родени в Испания. Днес се използват други инградиенти, но името "испански мухи" се е наложило.